Wie zijn wij

L.R. en P.C. de Haoler Rûters is opgericht op 1 september 1975. Het doel van de vereniging is zoveel mogelijk ruiters en amazones een veilige en gezellige plaats te bieden om gezamenlijk en op eigen niveau de ruitersport te beoefenen. We zijn voor leden met paarden en/of pony’s. De vereniging heeft (vooralsnog) geen topsportambitie. We zijn aangesloten bij de Koninklijke Federatie van Landelijke Rijverenigingen en Ponyclubs.

De vereniging kent een actief ledenbestand, bestaande uit rijdende leden (jeugd en senior), niet-rijdende leden, startkaartleden en donateurs. We hebben een aantal wedstrijdruiters, ruiters die graag wedstrijdruiters willen worden en recreatieve leden. Deze leden zijn allen even waardevol voor de vereniging.  

De vereniging organiseert veel leuke activiteiten voor haar leden. Er zijn ook  activiteiten waaraan niet-leden kunnen deelnemen.

Veel leden en ouders/verzorgers van jeugdleden helpen mee bij het organiseren van de activiteiten. Deze vrijwilligers zijn onmisbaar voor de club. Sommige zijn georganiseerd in een commissie, anderen staan klaar voor klusjes die zo nu en dan gewoon even moeten. Door de inzet van onze vrijwilligers kunnen we veel leuke activiteiten organiseren.